Haza > Hírek > Tartalom
American River College arra törekszik, hogy szikra érdeklődés a hegesztési karrier
Mar 12, 2016

A JESSICA HICE

Ahhoz, hogy vonzzák, és a vonat több hegesztő szakemberek, American River College szombaton támogatni a műszaki oktatási programok.

American Society Hegesztés és a kollégium az országnak szüksége lesz több mint 374,000 hegesztők 2024-ig. A társadalom a társszervező a szombati esemény, felajánlás a virtuális valóság hegesztési tapasztalatok és gyakorlati bemutatók. Helyi cégek beállítása fülkék kínál információkat és a pályázatok a diákok és a diplomások.

Hegesztő arcvédő alatt a hegesztő Expo American River College Sacramento-ban a szombat, február 6, 2016-ban jelennek meg. A hegesztési iparág szükséges a munkavállalók, és a kollégium próbál vonzza a diákok, a vonat őket a hegesztési karrier.
Hegesztő arcvédő alatt a hegesztő Expo American River College Sacramento-ban a szombat, február 6, 2016-ban jelennek meg. A hegesztési iparág szükséges a munkavállalók, és a kollégium próbál vonzza a diákok, a vonat őket a hegesztési karrier. Mark Reese, a kollégium hegesztési Tanszék elnök és professzor, azt mondta, az átlagos életkor a hegesztő az 55. Reese azt mondta, egy négy éves mértéke nem szükséges, hogy csatlakozzon a mező.

"A diákok, akik iskolába itt bérelték," Reese mondta, rámutatva, hogy a munka hirdetőtáblán a hegesztési osztályban. American River College kínál a tanúsítási hegesztők van szükség van, és megújítja, minden hat hónapban. "Diákok fizet 30 $ adományt. Ha nem volna ez, kérünk, hogy gyere vissza később után szerzés munkák segíteni. "

A testület öt különböző tanúsítványok és hegesztés technológia nagyfokú kínál. Brandon Beattie, hegesztő specialista, azt mondta, hogy lehetséges a diákok számára a tanúsítványt beszerezni, a félév során, mint 14 egységek igényel.

REKLÁM

Beattie amerikai folyó főiskolai diplomát az ő hegesztése tanúsítás, 2015-ben végül "munka az utat" válni a vasút és a mozdony hegesztő Siemens Sacramento-ban.

"Siemens bérelt 40 fő óta szeptember – 75 százaléka a helyi közösségi főiskolák," mondta Beattie. A Hegesztő cégek megjelenés diákok felvenni, mert ők nem a "rossz szokások", és "építeni" egy konkrét munka elvégzéséhez, Beattie mondta.

Beattie mondta köszönheti sikerét a kollégium hegesztési program.

"Én kap fizetett-hoz szórakozás," mondta. "Ha csinálsz valamit, szeretsz, nincs munka."

Jason és Rebecca Summers azt mondta, hogy korábbi kábítószer-függők, aki megfordult az életüket, röviddel azelőtt, hogy Jason kezdett részt a kollégium.

"Ebben az osztályban az indoklás," Rebecca Summers mondta.

2008-ban azt mondták, Gyermekvédő szolgáltatások került 1 - és 2-éves fiuk. Után a fellendülés kezdődött, a gyerekek voltak visszatért, és végül Jason Summers kezdett részt amerikai folyó kollégium.

"Én hitelesített öt éven keresztül," mondta Summers, aki dolgozik a JB radiátorok Sacramento-ban.

Trish Caldwell, a főiskola dékánja műszaki oktatás, azt mondta, a tech szervezeti egységei és a diákok tech figyelmen kívül hagyják.

"Tech oktatás eltűnt a középiskolákban," mondta.

Caldwell azt mondta, hogy izgatott a legutóbbi támogatást a kollégium kapta, hogy modernizálni fogja a program.

2015-ben öt Észak-Kaliforniában főiskolák, beleértve az amerikai folyó és mások Los Rios közösségi College District, ítélték oda egy 5 millió dolláros támogatást az északi Kalifornia Community College amerikai gyakornoki kezdeményezést.

Szerint az US munkaügyi Minisztériumának honlapján a program létrehoz egy gyakornoki modell Észak-Kaliforniában.

Szerint az USA Bureau of Labor Statistics a medián fizetési hegesztők a $37,420, és a medián óradíj 17.99 $. Kereskedelmi meghajtók, hegesztés ellenőrök, értékesítési képviselők és technikusok évente $47.000 és 55,000 dollár között keresnek. A legjobban fizető munka terén, amely előírja, olyan mértékben, az anyagok mérnök, egy a medián éves minimálbér $87,690.