Haza > Hírek > Tartalom
Kína hegesztő berendezések ipar jelentés, 2014-2017
Mar 11, 2016

NEW YORK, március 9-én 2015-ig/PRNewswire /--a 21. század óta Kína látott gyors fejlődése a hegesztő berendezéseket gyártó ágazat, és vált a worldand #39; s legnagyobb termelője és exportőre, a hegesztő berendezés. A 2013-ban a vállalkozások az éves árbevétel alatt RMB20 millió, a hegesztő és vágó berendezések az ipar az elért a bevétel RMB41.18 milliárd, képviselő 19.49 %-a évről-évre növekedést. Januártól október 2014-ig ezek a vállalkozások szerzett a bevétel RMB34.29 milliárd.

Hegesztő gép ipar elsősorban Kína magában foglalja az arc hegesztőgép, ellenállás hegesztő gép, hegesztés automatizálás (speciális gép automation + hegesztési center automatizálás), speciális hegesztőgép, segédüzemi berendezések és szerelvények. A 2013-ban arc hegesztőgép, ellenállás hegesztő gép, hegesztés automatizálás (speciális gép automation + hegesztési center automatizálás) és különleges hegesztő gép elfoglalt 68.14 %, 3.68 %, 8,39 % és 9,69 % piaci részesedést illetőleg bevételek. Automatizálási berendezések és hegesztő robotok radikálisan fejlesztettek ki az elmúlt években.

A versenyképes hegesztő gép ipar birtokol egy mérsékelt koncentrációs arány. Jelenleg mintegy 1500 vállalatok kínai hegesztő és vágó berendezések az ipar, és több mint 20 is, közülük minden észre, éves termelés értéke RMB100 millió. A piaci szereplők külföldi cégek--Panasonic, OTC, ITW és ESAB csoport és a hazai társaik--Riland, a Jasic technológia, a Beijing IDŐ technológiák és a Shanghai Hugong ölelés.

Külföldi cégek cél közepes és magas-vég piac. Tangshan Panasonic birtokol mindig rangsorol az élvonalban a kínai piacon bevételek, amelyek szinte minden ágazatát az ipari termékek széles skáláját. Mint a vezető ezen a téren, a hegesztő robotok OTC van két értékesítési és szolgáltatási vállalat Kínában, a két gyártási bázisok (Mudanjiang és Qingdao) és a négy képzési központok. ITWand #39; s Peking Miller elsősorban gyárt DW és DS sorozat gáz védett hegesztőgép, és sikerül a marketing és a szolgáltatások a ITW hegesztési termékek a hazai piacon. ESAB csoport hozott létre négy gyárak, és a folyamat központ Zhangjiagang, Yantai, Kína, helyek és Wuxi részt hegesztőgép hegesztési anyag, az automatizálás és a gép, és előnyben részesítve a fejlesztési ágazatokban, mint például az energia, építőipari gép, szállítás, hajóépítés és tengeri platform.

Kínai vállalatok jelölje ki a közép- és alsókategóriás piacokon, és már fokozatosan felváltotta a hagyományos arc és a ellenállás-hegesztő gép piacok külföldi márkák. Riland, Jasic technológia és Beijing IDŐ technológiák széles termék vonalak és a hazai piacon vezető állást. Néhány gyártó már kopogott be a hegesztés automatizálás területén, és a robotok, például a Jasic technológia, a Huayilong és a Shanghai Hugong termék hegesztő robotok, az ABB, a Kawasaki Heavy Industries és a más külföldi cégek együttműködésen keresztül.

A jelentés elsősorban tartalmazza a következők:
Áttekintés-ból Kína hegesztő berendezések az ipar, beleértve a meghatározás, osztályozás, ipar lánc, politikák, rendeletek, piaci méret, regionális piacok, behozatali andamp; export, a versenyképes táj és a jövőbeli fejlődési tendenciái;
Termelés, eladás, készlet és a verseny szerkezetében piac metszet beleértve ív hegesztő gép, ellenállás hegesztő gép, speciális hegesztőberendezés és automata hegesztő berendezések;
Profil, pénzügyi feltétel, kimenet, értékesítési volumen, legfontosabb vevőivel, zászlóshajó termékek, R andamp; D, gyártási bázisok és hat külföldi vállalatok (beleértve a Panasonic, Obara, Lincoln Electric, ESAB, OTC és a ITW), valamint a 12 hazai gyártók (Riland, Jasic technológia, Beijing IDŐ technológiák, Shanghai Hugong, Huaheng hegesztő, Kaierda és Shandong Aotai) műszaki jellemzői