Haza > Hírek > Tartalom
Fémpor iparágak összevonási nevek életre Achievement Award-győztes
Mar 14, 2016

Fém por Médiaipari Szövetség, Princeton, NJ, William F. Jandeska Jr., FAPMI, a Midwest kohászati Kft. és a projekt vezetője, a Center for porkohászati technológia, elnöke a Kempton H. Roll PM életműdíjat kap választotta.

Jandeska kifejlesztett, innovatív összetevők és szállítók és gyártók területén porkohászati (PM) közötti kapcsolatokat. Ő támogatta a folyamatos növekedését a PM több mint 44 éven keresztül a közös részvétel része fabricators, és a végfelhasználói Közösség, amely támogatást és vezetői tevékenységét az MPIF, APMI, SAE és ASM nyilvánvaló. Számos díjat kapott, társelnöke Pick'em és technikai tanácsok és szerzője, és bemutatott számos papírok ipar események.

Elején kezdte pályafutását a gyakornok US Steel és a lánctalpas traktor, Jandeska dolgozott, miközben befejezése a bachelor, master és doktori fokozat a University of Illinois. Befejezése után a fok, dolgozott általános motorok Research Labs 20 évig. Majd csatlakozott a GM globális erőátviteli csoport vezetőjeként a PM technológia és az ólom tárgy szakértő a PM kreativitás csapat, ő tartott 2006-ig pozíciók.

Az életműdíjat elismert egyének kiemelkedő teljesítmények és eredmények, akik szentelt a karrierjük, és egy életre a részvétel a mező, a PM és a kapcsolódó technológiák. Ez a harmadik alkalom, a díjat kapott a kezdetektől fogva a 2007.