Haza > Hírek > Tartalom
Mi az a csővezeték orsók előregyártáshoz
May 05, 2016

Minden előregyártáshoz orsó/cső/cső előregyártó vonal

Cséve cső gyártott nyers csövek és szerelvények (pl. könyök, karimák, pólók, stb.) számú gyártás üzletekben. Nyers csöveket a szükséges méretre vágott, és költözött csőszerelvények felszerelés táblához, ahol néhány összetevő szerelnek össze (azaz ideiglenesen csatlakoztatva). A keletkező részegység (része a végső cső spool) folytatja hegesztési műveletek (azaz a csatlakoztatott állandó) mielőtt jön vissza a felszerelés táblához és egyéb orsó összetevők lesz felszerelve.

Szerelés és a hegesztés orsó két kategóriába csoportosíthatók:

  1. -Roll szerelés és a hegesztés

  2. -Szerelés és a hegesztés helyzetben


Roll a szerelés és a hegesztés jelenti a fő cső lehet kapcsolni a gördülő gép, és a szerelő vagy a hegesztő nem kell változtatni, hogy a művelet végrehajtásához, mivel szerelés és a hegesztés helyzetben fordulhat elő, ha egy vagy több fióktelepe a fő cső meghaladja a clearance limit. Ebben az esetben a szerelő vagy a hegesztő birtokol-hoz mozog körül a fő cső fuss elérni felszerelése vagy hegesztő. Emiatt pozíció szerelés és a hegesztés általában több időt vesz igénybe befejezéséhez, mint tekercs szerelés és a hegesztés. Pozíció számának csökkentése érdekében szerelés és a hegesztés az egyik cső orsó gyártás szekvencia céljainak.


Bolt előtti gyártás cső orsók egy bizonyítottan konfe-mező telepítési költségek csökkentése, miközben a legmagasabb minőségű termékeket gyárt.
Cső orsók gyakran karimás, a kapcsolatot más orsók megkönnyítésére. A gyártás ezek orsók általában végzett szakember gyártás cégek, amelyek fel vannak szerelve a szükséges infrastruktúrával.
A szakember fabricators kritériumait a pontosság érdekében a gyártás alkalmas helyen roper eléréséhez és fenntartásához szükséges műszaki paraméterek meghatározása, az ügyfél által meghatározott működik.