Haza > Termékek > Csővezeték gyártási csővezeték > Csővezetékgyártás-gyártósorok

Automatikus csővezeték gépsor

Automatikus csővezeték gépsor
Automatikus csővezeték gépsor, automatikus cső orsó gyártási gépsor van kétféle csőrendszer orsó gyártása: rögzített és konténeres típusa. Állandó típus több megfelelő részére nehéz dolgozik terhelés gyártás, és kap magasabb automatizálás. Konténeres típusú is további...
Termék részletek:

Automatikus csővezeték gépsor, automatikus cső orsó gyártási gépsor


Kétféle várólista gyártás csőrendszer: rögzített és konténeres típusa. Állandó típus több megfelelő részére nehéz dolgozik terhelés gyártás, és kap magasabb automatizálás. Konténeres típus alkalmas a gyártás helyén.


Jellemzők:
1. alkalmas a cső átmérője: 2 ~ 60andquot;
2. alkalmas cső SCH:3 ~ 100 mm
3. nagy sebességű és pontos vágás feldolgozás hatékonysága és hatása
4.-típusú fazetta, beleértve egyetlen V, kettős V és J típusa
5. motoros többfunkciós szerelés-fel szerelés-up pontosság biztosítása
6. szállítószalag kezelő rendszer javítása kezelése efficiencence
7.TIG/RMD-MiG/mag/FCAW/SAW hegesztési folyamat elérhető
8. automatikus cső hegesztés a sebesség: 80 %-áig
9. lenni gyufa-val termelés menedzsment szoftver

Konfiguráció:

1Cső vágó andamp; All-in-one gépek beveling
2Nagy sebességű szalagfűrész gép
3Nagy sebességű CNC cső végén gépek Beveling
4Két / Multi-tengely CNC láng/plazma vágó gép
5Multi-funkciós cső szerelvény-up Station
6Szállítószalag-kezelési rendszer
7Automatikus cső hegesztés Station (különböző rendelkezésre álló 8andquot; típus, 24andquot típus, 32andquot; típus, 48andquot; típus, 60andquot; típus)


Ki rendszer tervezési képesség képes-hoz minimalizál userand #39; s munkaerő fogyasztást egységnyi Átm lassan mászik gyártás munka. Tervezési képességünk lehet olyan alacsony, mint 0.142 manhour/D.I. Ez azt jelenti, az átfogó termelékenység automatikus gyártás módban tud elér valameddig 15-szer magasabb, mint a hagyományos kézi üzemmódban.

Megoldásunkban gyártás különböző anyagokból, Cseppentő, S. S, ötvözött acél, Duplex S. S. stb, a cső Átm 2andquot; a 60andquot;. Mellett az automatikus hegesztő állomás tehetünk automatikus TIG / RMD-MIG root hágó és TIG / RMD-MIG/MIG/LÁTTA, töltse ki és kap hágó.

Mi nem csak hatékony cső orsó gyártás megoldást, de is beszerez gyors kiépítése műhely megoldás, alapanyag az előgyártás, kész orsók roncsolásmentes vizsgálati megoldás, amely felgyorsítja a teljes termelési építési ciklus és a projekt minőségét garantálják.

a csőrendszer orsó gyártása már világszerte elismert, és már használják számos híres vállalkozók-szerte a világon, a nagy hatékonyságú és jó minőségű termelés és főleg munkaerő megtakarítás előnyeit.


Hot Tags: automatikus csövek gyártási vonal, Kína, gyártók, szállítók, gyári Nagyker, olcsó, youbest, hegesztés, vágás youbest
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: